Prachtige villa op weids landgoed.
€ 1.495.000
OPEN HOUSE OP DINSDAG 6 FEBRUARI EN ZONDAG 11 FEBRUARI 2024. Voor meer informatie en een persoonlijk bezoek contacteer Taghnee Apers via +32 475 42 89 58 of taghnee@lieberman.be

De prachtig lange oprijlaan van dit 2,7ha grote landgoed brengt ons tot aan de statige villa die eerder een totaalrenovatie onderging.  Alles in deze prachtige eigendom werd in 2016 grondig gerenoveerd naar hedendaagse norm. U komt binnen langs een prachtige zware deur die aansluit op de authentieke kerkvloer in de inkomhal.  Deze vloer geeft uit op een mooie, grote dubbele deur die toegang geeft tot de zeer grote leefruimte. Deze wordt gekenmerkt door een eetkamer met grote raampartijen en een woonkamer met identieke ramen, een open haard en bibliotheekkasten. Het volledige interieur naar wandbekleding toe is Pieter Porters geïnspireerd. 
De woonkamer heeft een brede trapinrichting naar een bureauruimte in een mezzanine. Deze mezzanine heeft een zware, houten blokdeur verwerkt in de bibliotheekkast. Achter deze deur gaat de eerste slaapkamer schuil. Deze slaapverdieping heeft in totaal vier slaapkamers, waaronder de master bedroom op een tussenverdieping. Deze master heeft aansluitend en afgesloten met op maat gemaakte blokdeur, een luxueuze, eigen badkamer. 
De volledige zolderverdieping werd uitgewerkt in een modern interieur, hier werden nog drie extra kamers gecreëerd. Het volledige dak werd hierbij ook gerenoveerd. 
Eenmaal terug beneden hebben we een modern, landelijke leefkeuken met grote raampartijen die uitgeven op de tuin. Langs de keuken hebben we dan een aparte feestzaal, uitgewerkt met stalen ramen en een rieten dak. De woning beschikt ook over een kelder, een extra gastenkamer met dressing en persoonlijke badkamer en apart toilet, ideaal om vrienden of familie uit te nodigen. De tuin met weides en stallen kan op verschillende manieren bereikt worden.
Deze tuin heeft bovendien een zwembad en ruim aangelegd zonnig terras.
Vooraan de  woning is er een natuurlijke vijver die je mooi ziet liggen vanop de oprijlaan. 
Deze woning heeft bovendien ook nog een eigen stuk tuin. Alles wordt afgesloten met een groot, automatisch hek en alarmsysteem.

Informatie of persoonlijk bezoek? Dit kan gepland worden via taghnee@lieberman.be of +32 475 42 89 58. 

Adres

98
 
Spelonckvaart
9180
Moerbeke-Waas
Oost-Vlaanderen
België

Kerndata

Kadastraal inkomen ongeïndex.:
€ 2289
Bruikbare oppervlakte:
502 m²
Totale oppervlakte:
25805 m²
EPC:
227 kWh/m²
Algemene Staat:
Gerenoveerd
Gevalideerd as-builtattest:
-
Stedenbouwkundige best.:
Agrarisch gebied
Stedenbouwkundige overtr.:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Voorkooprecht:
Nee
Overstromingsgevoeligheid:
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende oeverzone:
3

Kenmerken

Slaapkamers:
8
Zwembaden:
1
Keukens:
1
Badkamers:
3
Woonkamers:
2
Terrassen:
1
Vijvers:
1
Suites:
1
Provisiekamers:
1
Dressings:
2

Hoe kan ik u helpen?

Uw vraag is verstuurd. Wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

 

Het team van Lieberman & Woods

98
 
Spelonckvaart
9180
Moerbeke-Waas
Oost-Vlaanderen
België