Verkoop uw eigendom

Onroerend goed in het luxesegment vraagt een gespecialiseerde aanpak

In ons aanbod

Wij nemen uw eigendom op in ons aanbod. Een selectief en exclusief aanbod zichtbaar voor iedereen. We plaatsen professionele beelden van uw pand op onze site en verspreiden deze verder via gespecialiseerde media.

Onder de radar

Wij bieden uw eigendom aan onder de radar. Enkel een selectie van de juiste profielen krijgt uw pand te zien. Een erg performante en discrete aanpak. Dit gebeurt via onze afdeling ‘Verborgen Vastgoed’.

In beide gevallen gaat onze expertise gepaard met een professionele en persoonlijke service. Uw eigendom wordt tot in de puntjes verkoopsklaar gemaakt. Daar staan onze fotografen, drones, stylisten en tuinmannen voor garant. Ook de verhuizing zelf, het opmeten van meterstanden en zelfs het uitlaten van uw viervoeter nemen wij uit uw handen. Een all-in service die de meest veeleisende levensgenieter tevreden stelt.

Persoonlijk contact

Heeft u interesse om uw huis door ons op de markt te laten zetten? Laat uw gegevens dan bij ons achter en wij nemen contact met u op.

Uw aanvraag is verstuurd. Wij nemen contact met u op.

 

Het team van Lieberman & Woods

Waarom Lieberman & Woods?
De skills en het netwerk

Lieberman en Woods is een team van gedreven vastgoedspecialisten dat beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Samen met u bepalen we de beste communicatiestrategie en de perfecte mediamix. Een campagne op maat die de juiste profielen benadert, zo halen we steeds het maximum uit uw eigendom.

 

Wij zijn een vertrouwenspersoon die met deskundige ondersteuning het beste resultaat garandeert. Zo kan u zorgeloos genieten.

Onze Kantoren